Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Magic Castle, το PSone game που κυκλοφορεί μετά από 20 χρόνια! (video)

*
Το Magic Castle ήταν ένα game που ετοιμαζόταν για κυκλοφορία στο PSone και στα τέλη των 90s και ενώ είχε εγκαταλειφθεί πλήρως, ολοκληρώθηκε και κυκλοφορεί δωρεάν! Ο τίτλος άνηκε σε μια ιαπωνική ομάδα προγραμματιστών, οι οποίοι το ετοίμαζαν με τη βοήθεια του Net Yaroze για το PlayStation. Το προϊόν είχε αποσταλεί σε διάφορους publishers αλλά δεν ολοκληρώθηκε καμία σχετική συμφωνία, μέχρι που η Sony προσέγγισε την ομάδα, της πρότεινε να εγκαταλείψει το project και να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Η ομάδα αρνήθηκε την προσφορά και διαλύθηκε, αλλά 20 χρόνια μετά, ένας από τους προγραμματιστές έπιασε ξανά τον κώδικα στα χέρια του, το ολοκλήρωσε και το διαθέτει πλέον δωρεάν για όλους. Ο τίτλος προσφέρεται μέσω του Internet Archive και μπορείτε να τον απολαύσετε με τη χρήση ενός σχετικού emulator. Δείτε στη συνέχεια το video που εστάλη (σε μορφή VHS) στους διάφορους publishers για να το γνωρίσουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*